SUNAR Tejmentes gyümölcskása 8 gabonával 220 g
A Sunar tejmentes zabkása 8 gabonával első köretként alkalmas szilárd élelmiszerek étrendbe való beillesztésekor.
Válogatott gabonaféléknek köszönhetően alkalmas a glutén étrendbe történő bevezetésére.
- Összetétel hozzáadott cukor nélkül.
- Alkalmas első köretként, ha szilárd ételeket viszünk be a gyermekek étrendjébe.
- Ideális a glutén táplálkozásban való megismeréséhez.
- Egyszerű és gyors előkészítés
- Enyhe ízű
Fogalmazás:
Liszt 8 gabonából 96% (BÚZA 52,6%, teljes kiőrlésű gabonafélék 33% (BÚZA 30,7%, ZAB 2,2%), ÁRPA 5,5%, BENZÉS 1,1%, ROZS 1,1%, TRITIKÁL 1,1%, rizs 1,1% n , szárított gyümölcs 3% (banán 2%, alma 0,3%, narancs 0,2%), természetes aromák, ásványi anyagok (kalcium-karbonát, elemi vas), vitaminok (C, niacin, E, B6, B1, A, folsav, D)
Az allergének nagy betűkkel vannak kiemelve
Tartalmaz: árpa, gluténtartalmú gabonafélék, zab, rozs, búza
Elkészítési útmutató:
Csak tiszta edényeket használjon. Egy tálban vagy mélytányérban készítsük el. A Sunar gyümölcskását 8 nem tejtermékes gabonafélével egyszerűen anyatej, alternatív tejforma, HA tej vagy víz hozzáadásával készítik.
1. Készítsünk ivóvizet, lehetőleg babavizet, forraljuk fel, majd hűtsük le 37-40 °C-ra. Ha a zabkását tejjel készíti, az utasítások szerint készítsen 150 - 180 ml anyatej-tápszert, amit általában ad gyermekének, pl. Sunar Premium.
2. Öntsön elkészített vizet vagy anyatej-helyettesítő tápszert egy tálba vagy tányérba.
3. Folyamatos villával való keverés közben fokozatosan adjunk hozzá kb. 25-30 g Sunar zabkását, ami kb. 4-5 közepesen telt evőkanál. A zabkása állagát igény szerint állíthatja be tej vagy por hozzáadásával.
4. Elkészítés után azonnal tálaljuk a Sunar zabkását. Soha ne forraljon kását. Fontos, hogy szigorúan kövesse az elkészítési utasításokat. Ne tálaljuk újra az el nem fogyasztott részt.
Értesítés:
Tárolja száraz helyen szobahőmérsékleten. Ne tárolja hűtőszekrényben. Mindig szorosan zárja le a felbontott csomagolást, tárolja száraz és sötét helyen, és 4 héten belül használja fel.