Good Gout BIO Gyümölcs és zöldség püré (2× 120 g)
A gyümölcs-zöldség pürék tökéletes választás, ha több zöldséget szeretne bevinni a gyerekek étrendjébe, vagy szórakoztató módon szeretné megismertetni őket új ízekkel. Mindig gondosan kiválasztott 1 féle gyümölcs és 1 féle zöldség együtt harmonikus egyensúlyt alkot az édes és savanyú között. Gyermekeik így megtanulják megkülönböztetni a különböző ízeket, miközben a változatos kombinációk segítenek bővíteni ízpreferenciáikat.
A csomag összetevői:
Good Gout BIO Williams körte céklával (120 g)
Összetevők: Williams körte 70 %, cékla 30 %, citromlé koncentrátum, acerola lé koncentrátum. Ökológiai gazdálkodásból. Gluténmentes.
Tápérték 100 g-ra: Energia 199 kJ / 47 kcal; zsír 0,0 g, ebből telített zsírsavak 0,0 g; szénhidrát 8,6 g, ebből cukrok 8,6 g; rost 2,8 g; fehérje 0,9 g; só 0,05 g (a sótartalom a nyersanyagokban természetesen előforduló nátriumból származik), nátrium 0,02 g. Cukor hozzáadása nélkül. Természetesen előforduló cukrokat tartalmaz.
Good Gout BIO Sárgarépa málnával (120 g)
Összetevők: sárgarépa 75 %, málna 25 %, citromlé koncentrátum, acerola lé koncentrátum. Ökológiai gazdálkodásból. Gluténmentes.
Tápérték 100 g-ra: Energia 184 kJ / 44 kcal; zsír 0,6 g, ebből telített zsírsavak 0,0 g; szénhidrát 6,9 g, ebből cukrok 6,5 g; rost 3,1 g; fehérje 0,8 g; só 0,08 g (a sótartalom a nyersanyagokban természetesen előforduló nátriumból származik), nátrium 0,03 g. Cukor hozzáadása nélkül. Természetesen előforduló cukrokat tartalmaz.
Használati útmutató: Közvetlen fogyasztásra alkalmas. A csomagolást ne tegye mikrohullámú sütőbe, és ne adja a gyerekeknek játékra. Tartsa be az utasításokat.
Minimális szavatossági idő: lásd a csomag hátoldalán. Szobahőmérsékleten tárolandó. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó és 48 órán belül felhasználandó.
Forgalmazó: Health Academy, s. r. o., Zbraslavská 22 / 49, 159 00, Prága, Csehország.
Franciaországban készült.
Zöldség-gyümölcs püré 4 hónapos kortól, ha az orvos másképp nem rendelkezik. Élelmiszer kisgyermekek számára. Pasztörizált.