Carnilove Adult Cats érzékeny és hosszú szőrű lazac etetése 2 kg
Holisztikus, kiváló minőségű gabona- és burgonyamentes lazaceledel érzékeny vagy hosszú szőrű macskák számára
A macskaeledel természetes összetételének figyelembevételével tervezték
A felnőtt macskáknak jó minőségű fehérjékben gazdag táplálékra van szükségük, amely elegendő és kiegyensúlyozott aminosav-tartalmat tartalmaz az állapotuk fenntartásához. A Carnilove Salmon for Adult Cats a macskaeledel természetes összetételének tiszteletben tartásával készült. A lazac húsa és zsírja ideális forrása az omega-3 telítetlen zsírsavaknak, amelyek gyulladáscsökkentő hatással bírnak, és pozitívan befolyásolják a szőrzet és a bőr minőségét.
lazac
A lazac nem allergén fehérje, ezért ideális táplálékforrás az érzékeny emésztésű macskák számára. Erdei gyümölcsökkel, zöldségekkel és gyógynövényekkel kombinálva ez a formula biztosítja a tápanyagokat, vitaminokat, ásványi anyagokat és antioxidánsokat, amelyek minden nap szükségesek a tökéletes állapothoz és a természetes immunitás kialakulásához.
A halból és hínárból származó fehérjék ideális forrásai a telítetlen zsírsavnak a szőrzet és a bőr minőségének nagy sűrűsége és fénye érdekében. Érzékeny ugatású macskák számára is alkalmas.
fogalmazás
Dehidratált lazac (30%), sárgaborsó (17%), lazacfehérje (16%), liszt (14%), csirkezsír (védett tokoferol, 9%), csirkemáj (3%), lazacolaj (3%) ), tápióka keményítő (2%), alma (2%), sárgarépa (1%), lenmag (1%), csicseriborsó (1%), hidrolizált rákhéj (glükózamin forrása, 0,026%), porckivonat (forrás kondroitin , 0,016%), sörélesztő (mannán-oligoszacharidok forrása, 0,016%), cikóriagyökér (frukto-oligoszacharidok forrása, 0,012%), yucca schidigera (0,01%), hínár (0,01%), psyllium (0,01%), (0. kakukkfű (0,01%), rozmaring (0,01%), oregánó (0,01%), áfonya (0,0008%), áfonya (0,0008%), málna (0, 0008%).
elemző komponensek
Nyersfehérje 36,0% Zsírtartalom 17,0% Hamu 8,8% Rost 2,0% Nedvesség 10,0% Kalcium 1,3% Foszfor 1,0% Nátrium 0,6% Magnézium 0,08%
Metabolizálható ENERGIA: 3850 kcal / kg. Omega 3: 1,05%, Omega 6: 2,42%